1. AUTOMODELARSKA ŠKOLA

Automodelarski Klub ”Croatia Model” održava automodelarsku školu u prostorijama Mini Autodroma Ayrton Senna. Polaznici škole imaju mogućnost sudjelovanja na utrkama za Prvenstvo Hrvatske u klasi Junior sa školskim modelima. Tim se sastoji od vozača i mehaničara. Tečajevi, obuka i treninzi su u funkciji osposobljavanja polaznika u stjecanju znanja o mehanici, podešavanju modela te vještini vožnje na stazi.

Škola se održava svake subote od 10-13 sati na adresi Miniautodroma Ayrton Senna.
Za više informacija kontakt telefon : 098 234 366

2. UČLANJENJE U KLUB

Na našim stranicama pod kategorijom ”Klubovi” možete pronaći informacije o svim klubovima diljem Hrvatske. Učlanjenje u klub prvi je korak ka sudjelovanju na službenim utrkama Prvenstva Hrvatske, a naši predsjednici klubova će vam sa zadovoljstvom odgovoriti na svako pitanje te vam pomoći da što bezbolnije uđete u svijet automodelarstva.

3. KOGA KONTAKTIRATI?

Novi vozači uvijek nailaze na pitanja o kupovini modela, opreme, podešavanju automobila i slično. Osim kontakata predsjednika klubova i saveza, na Facebook stranicama HAMS-a pod kategorijom grupe možete pronaći grupe za sve klase koje se trenutno voze u PH. Pozivamo sve da se u iste pridruže, jer vas u istima očekuju kolege modelari spremni na pomoć i savjet. Također, u istim grupama se dogovaraju i radne akcije na stazama te treninzi.

Vidimo se na stazi!